Bax Kunst : Expositie "Mijn Dames"

Tentoonstelling
Frank Hulscher
‘Wie schetst mijn verbazing, als ik het zelf niet doe?’ 
Frank Hulscher (1958 – 2009) studeerde Schilderen en Grafiek aan de Gerrit Rietveld Academie, waar hij beheerder van de Grafiekwerkplaats werd en later ook docent. In zijn eigen werk maakte hij gebruik van grafische technieken, tekenen en schilderen.
Het meeste werk van Lodewijckx ontstaat uit de verbeelding, met een enkele toevoeging vanuit de waarneming. Naast een sterke thematische gebondenheid (mens, mens en omgeving) vindt een voortdurend materiaalonderzoek plaats.  Er werd wel gezegd dat Francois Lodewijckx vertolker was van een droomwereld waarin mens en dier centraal staan. Hij laat een grote veelzijdigheid aan techniek zien bij een zeer doordacht en gevoelig kleurgebruik.
Wil Lof
Schilderijen van Wil Lof zijn abstracte composities, die door hun figuratie bij velen emoties oproepen. Dat is ook de essentie van haar drijfveer, ze gelooft in kunst als medium om gevoelens van emotie, ontroering en saamhorigheid op een aansprekende en herkenbare manier over te brengen op anderen.
Haar figuratieve schilderijen, uitgevoerd in acryl op canvas, linnen of papier, tonen geabstraheerde vrouwenfiguren, die samenkomen, samenzijn, en weer hun weegs gaan. Soms zijn de kleuren krachtig en geprononceerd, soms ook vaag en lossen de figuren op in de achtergrond 

Wanneer?

Vanaf Vrijdag 27 oktober 2017 tot en met Woensdag 20 december 2017

Dag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

* De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de kassa van Theater Sneek. Meldt u zich aan de balie.

Contactgegevens

Theater Sneek

Westersingel 28
8601 GR Sneek
www.baxkunst.nl T 0515 422 772

Westersingel Model.NdtrcItem.HouseNumber
8601 GR, Sneek